spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
"Dit bedste ophold og service i Nerja"
shadow
 

Vinbodega

En dejlig udflugt gennem det andalusiske landskab til de små familiedrevne bodegaer, hvor de laver nogle af de mere prominente vine fra Andalusien. Visning af plantager og derefter til et bodega med smagning og rundvisning i deres museum. Vi får mulighed for at købe disse vine i den lille bodega butik, før vi er færdige med en tre-retters frokost på pladsen.

Dette er en meget afslappet og behagelig udflugt , hvor vi både kommer til at se det smukke andalusiske landskab samt den smukke lille hvide landsby med den lille familiebodega.

Dagen begynder med Paul samler dig op fra vores forskellige overnatningssteder ( Fercomar , Plaza Cavana , Nerjaluna og busstation ) efter aftale . Det tager så omkring en time at køre op til den lille landsby . Hvor skal vi starte med at kigge på vinmarkerne og hvor de fortæller os om naturen og arbejdet med at dyrke vin i Andalusien varme sol. Vi fortsætter derefer til den lille familiedrevet bodega , der har været i deres i generationer efterhånden. De viser os rundt i alle lokaler med gæring og lagring , og vi kommer til at smage tre vine, der er i forskellige stadier af opbevaring, fra en ung og frisk hvidvin til en tung , rød og sød vin .

Det sidste del er den ældste del af bodega , der i dag er et museum, hvor vi får vist, hvordan vinen er produceret for et par generationer siden . Turen ender så ved autocamperen der forestiller et lille salgsareal , hvor vi har mulighed for at købe disse eksklusive vine, der er blandt de bedste der produceres i Andalusien.

Så slutter af med at spise en tre- retters frokost på pladsen , før vi vender hjemad. 


Pris € 64 / person, inkl. transfer , rundvisning, vinsmagning og frokost

 


Bookingbetingelser

Billed galleri

Planlagte udflugter

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap