spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
"Dit bedste ophold og service i Nerja"
shadow
 

Sevilla

Dette er vores mest komplette udflugt eller snarere en miniferie, fordi det inkluderer overnatning midt i den gamle bydel i Sevilla. Leje af egen minibus, gå i den gamle bydel, tapas middag, flamenco show, hotel, morgenmad, svensk rundvisning i domkirken, frokost i arabisk bad, tid til shopping. Perfekte måde at opleve den fantastiske by, Sevilla.

Dette er en komplet to-dages tur, hvor vi forsøger at give dig det bedste af Sevilla på en måde, der ikke kan arrangeres af dig selv.

Byens gamle hovedstad og i hjertet af Andalusien, så der er en masser at se. Vi har dog kun tid til at opleve de mest besøgte og se det vigtigste, men det vil give dig en god oplevelse og gøre dig lang tid at vende tilbage til denne vidunderlige by. Der er også meget inkluderet i prisen (overførsel, tapas middag, flamenco show, hotel, morgenmad, guide og indgang til domkirken)

Anslået plan:

09:00 Afgang fra Nerja
13:00 Ankomst til hotel
13:30 "Fri tid" 
18:00 Gåture i den gamle bydel i Santa Cruz
19:30 Tapas Dinner
21:00 Flamenco display

08:30 Morgenmad
09:30 Guidetur i Plaza Espana, katedralen
13.00 Frokost i det gamle konverterede arabisk bad
13:30 fritid Alcazares Reales eller shopping
16:00 Afgang
20:00 Tilbage til Nerja

 

Vi bor i et hyggeligt hotel med en fantastisk beliggenhed midt i den gamle bydel. Det er det gamle jødiske kvarter, hvor der er en fascinerende blanding af stræder og små torve. Det er vores opfattelse, at det er en af de mest ægte dele af Andalusien. Efter vi er ankommet har vi tid til at hvile lidt, og der er tid til at gå på opdagelse på egen hånd i denne hyggelige perle. Paul går derefter rundt med dig, så du får set, hvad du vil finde i den smukke labyrint derefter lander vi i en typisk tapas restaurant. Her et udvalg af fad, der afløser hinanden, og du vælge og vælge fra fade. Bagefter har vi reserveret pladser på et ægte flamenco display. Vi har prøvet forskellige og har derfor ikke valgt den længste og tungeste, men en moderat skærm på en time af deres stolthed flamenco.

Næste dag efter morgenmaden , så går vi ned gennem de kongelige parker til Plaza España, som er en imponerende monument skabt til World Expo 1929. Der efter tager vi til det center, hvor vi møder vores svensk -talende guide , der vil give os en rundvisning gennem den fantastiske katedral. Det er det tredje største kristne fristed i verden. Efter rundvisningen er du helt sikkert sulten, og derfor har vi booket frokost på en meget flot restaurant i nærheden. Det blev renoveret fra at være et klassisk arabisk bad under mauriske regel.

Efter frokost , så har du et par timer alene. Der kan du eventuelt se den anden store attraktion , det kongelige palads fra 1000-tallet, eller du kan også gå i det mere moderne Sevilla med sit fine shopping-distrikt.

Du bliver derefter opsamlet op af Paul i centrum og så går tur ellers hjem til Nerja. Vi stopper for at få en kop kaffe eller en sandwich undervejs og er i Nerja igen klokken 20 cirka.

Pris 215 € / person , dobbeltværelse Single +20 € ,

 

Bookingbetingelser

Billed galleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap