spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
"Dit bedste ophold og service i Nerja"
shadow
 

Ronda

Velkommen til en dagstur til en af de mest populære vandretur-destinationer i Andalusien. Ronda er en gammel traditionel maurisk by, meget spektakulære med mange attraktioner og den berømte bro over kløften.

 

Dagen starter som sædvanlig med at Paul vil samle os op i sin minivan på vores pick-up placeringer eller busstation. Det er en rejse på et par timer op i bjergene , så vi vil stoppe langs vejen for at få en kop kaffe og strække benene .

Efter ca 180 km ankommer vi til Ronda , som er en hyggelig lille by, der er hjemsted for cirka 37.000 indbyggere . Ronda er berømt for at være kunstnernes og forfatterenes by på grund af den inspiration, som den spektakulære by tilbyder .

Paul vil vise os forskellige steder som er interessante, men du kan også selv vælge at gå rundt, hvis du foretrækker det, da byen er let at finde i. Der er Spaniens ældste og meget smukke tyrefægterarena med et fint museum, der hører til . Entré er inkluderet i turens pris . Vi fortsætter naturligvis med de berømte broer, både den gamle og den "nye" og her er forbløffet over det velkendte canyon fra de tre broer , der forbinder dem . Broerne begyndte at blive bygget for over 2000 år siden. Den nye bro blev bygget i 1700-tallet af spanierne .

Efter denne tur vil vi tage en frokost på en typisk spansk tapas restaurant i byen.

Vil du så tage din egen rundtur i byen og opdage det for dig selv , er der også lidt tid til dette. Byen har en fantastisk atmosfære og der er mange små gader, pladser og udsigtsposter.

Pris € 64 / person, inkl. transfer og entré.

Bookingbetingelser

Billed galleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap