spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
"Dit bedste ophold og service i Nerja"
shadow
 

Granada med Alhambra

Vi organiserer dagsudflugter med rundvisning i Alhambra. Med de nye motorveje op til Granada, så er den spektakulære destination ikke mere end én times kørsel væk. Alhambra er et UNESCO World Heritage Site, og var en finalist på verdens nye syv vidundere. Det er Spaniens næstmest besøgte attraktion med over 2 millioner besøgende om året. Du vil forstå hvorfor.

Her boede den mauriske sultan, som regerede det højtstående arabiske imperium i Spanien. De var klart overlegne, og det er en del af paladset fra 1100-1300 tallet. Det er ikke kun paladser og forsvarstårne​​, men også større haver. Bare forestil dig sådan en ting som at have springvand og rindende vand overalt i 1300-tallet.

Vi forudbestiller Paul og vores minivan og sikrer entrébilletter til Alhambra, som kan være meget svært at få ellers. Vi kan også bestille Mercedes, en fantastisk kvinde spansk guide, der også taler svensk. Hun voksede op i Alhambra og kan gøre alt.

Efter Alhambra så kører Paul dig ned til den gamle bydel i Granada til frokost, og du får et par timer timer til at se den gamle bydel.

Vores mest populære udflugt, som du ikke bør gå glip af!
Pris 79 € / person inkl. transfer, opdagelse og vejledning

 

Bokningsbestämmelser

Billed galleri

Planlagte udflugter

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap