spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
"Dit bedste ophold og service i Nerja"
shadow
 

Gibraltar

Kom med os på en dagstur til Gibraltar. Vi kører i vores minibus, og vi har forudbestilt en guide, der viser Rock og fortæller historien. Efter det er der frokost og shopping i denne lille urengelska by.

En klassisk udflugt til den lille engelske koloni Gibraltar som er placeret på en halvø i retning af Gibraltarstrædet. Den blev erobret af briterne under den såkaldte tronfølgekrig i 1700-tallet , da de spanske ord havde travlt med andre ting . Gibraltar har historisk haft en meget strategisk placering med evnen til at kontrollere indgangen til Middelhavet og det betyder at England har opbygget en omfattende flådebase her .
Et særkende er den enorme klippe The Rock, som stikker lige op og som dominerer Gibraltar .
Den er gennemboret af tunneler og befæstninger , som man kan se i dag . Gibraltar er en engelsk lille by, der virkelig ønsker at bevare sin unikhed.

Det er omkring 23 mil ned til Gibraltar , men vi er forpligtet til at køre via betalingsvejene, som hurtigt vil fører os derned . Vi parkerer ved grænsen og går over grænsen . Når man krydser landingsbanen på flyvepladsen , som er fascinerende og viser hvor lille den er. Vi har forudbestilt en minibus med engelsk guide , der møder op , og derefter kører os op til The Rock og samtidig fortæller hele den fascinerende historie om den lille koloni . De har tendens til at være meget talentfulde og underholdende. På et af de synspunkter er de berømte aber, der er uforskammet , og har du noget spiseligt , så tager de det gerne fra dig. 

Efter at have kørt ned igen , så har du et par timer til at udforske byen og spise frokost , inden vi vender hjem. Du er tilbage i Nerja ved 19-tiden.


OBS ! Glem ikke dit pas !

Pris : 75 € / person inkl. transfer og rundvisning på The Rock.

 

Bookingbetingelser

Billed galleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap