spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
"Dit bedste ophold og service i Nerja"
shadow
 

el Torcal

Bare en times kørsel nord for Malaga op gennem et smukt landskab er en nationalpark med en meget specielt landskab af resterende formationer, der kan sammenlignes med havklipper. En fantastisk fornøjelig udflugt, der gør et stort indtryk på dig.

Som altid har vi fokus på de små personlige ture, så Paulus vil samle dig op i minivan og så er det bare der ud af. Selve turen til El Torcal tager et par timer , men vi kører via nogle lidt mindre veje, så vi kommer gennem det smukke andalusiske landskab .

El Torcal er placeret på en bakke , og det er derfor, denne ejendommelige erosion landskab er blevet formet af vand og vind, men det er så specieller formationer så nogle gange er du nødt til at spørge , hvordan det er muligt uden en instruktør. En virkelig fantastisk sted, som vi anbefaler.

Der er to forskellige stier rundt i denne nationalpark . Den ene tager 45 minutter, og den anden ca 1 time og 45 minutter, og du vælger selv, hvor meget du ønsker at vandre. De, der vælger den kortere har mere tid på udkigspunktet , i souvenirbutikken og solen på vores picnic stedet blandt klipperne. Her konkluderer vi så med en kop kaffe og sandwich i græsset. Bagefter vil vi gå ned igen til en landsby og få frokost. Du er tilbage i Nerja omkring klokken 18 efter en hyggelig dag i naturen. 


Pris 59 € / person inkl. transfer og picnic

 

Bookingbetingelser

Billed galleri

Planlagte udflugter

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap