spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
"Dit bedste ophold og service i Nerja"
shadow
 

Andalusien rundt

En rigtig interessant dag, hvor du får at se forskellige dele af det andalusiske landskab. Det er utrolig smukt og varieret med små landsbyer og byer, bølgende marker og bakker og utrolig dramatiske bjerge og kløfter som Grand Canyon. En meget anderledes dag, men hele tiden på gode veje og med vores Paul som chauffør. Det omfatter også kaffe og frokost med æble-kylling.

Vi er begyndt at gå lidt vest for Velez Malaga , hvor vi drejer mod nord . Efter et stykke tid , passerer vi Viñuelasjön som er smuk, men virkelig et kæmpe vandreservoir . Vi fortsætter med at klatre opad , hvad mange kalder Lapporten , et bjergpas med lignende udseende. Op på plateauet , åbner landskabet op . Vi passerer Alhama de Granada, en lille gammel maurisk landsby med gamle ruiner og varme kilder , hvor vi stopper og tager en dukkert for dem, der ønsker . Her serveres der også en kop kaffe. 

Efter det skal vi op mod øst, gennem det indre af Andalusien. På grund af højden og en helt anden habitat og klima, minder det mere om Nordeuropa med åbent landskab og med bølgende marker. Om foråret bliver titter blomsterne for alvor frem. På tidligere udflugter, har vi på stedet blomstret mandeltræer. Lidt syd for Granada , møder vi den gamle bjergvej mellem Granada og Almuñecar, og den følger vi så sydpå . Vi går gennem fyrreskove , før en utrolig storslået bjerglandskab åbner . Vi stopper i Otivar , en lille by, hvor vi spiser deres berømte æblekylling til frokost. Efter det fortsætter vi ned ad bjergvejen, men bliver stille og roligt mindre dramatisk og bliver til plantager. Det er valle Tropical, en begunstiget dal med subtropisk klima , hvor det er vokset meget Chirrimoja , Nisperos og avocado.

Efter et stykke tid er vi nede ved havet og følgr den naturskønne kystvej vest mellem Almuñecar og Nerja. Først nu kan du sige, at du har set den smukke Andalusien.

Pris € 69 / person, inkl. transfer , picnics og frokost

 

Bookingsbetingelser

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap