spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
"Dit bedste ophold og service i Nerja"
shadow

Flybilletter

BokaNerja er et fuldt registreret rejsebureau , både for virksomheder og enkeltpersoner. Registreringen er CIAN 296.128-3

Vi er fuldt forsikret med aktiver med tilsvarende krav fra Swedish Board of Commerce.

BokaNerja har en agentaftale med Norwegian , hvilket betyder, at vi kan sælge deres billige flybilletter. Du kan bestille billetter selv direkte med Norwegian , så det er altid fuld betaling på tidspunktet for booking og ingen mulighed for aflysning, kun omdøbe eller ændre flyvning dag .

Hvis du bestiller flyvninger gennem os på det tidspunkt, du bestiller indkvartering med os, så vi kan tilbyde bedre betalingsbetingelser. Du betaler et ekspeditionsgebyr på 30 € pr tur og person, mens du betaler reservationsgebyr på 25% af indkvartering. De resterende udgifter til fly og indkvartering vil vi komme med faktura med betaling senest en måned før afrejse. Indtil da vil der derfor ikke komme omkostninger til aflysninger .
Der bedes angives fleksible flytidspunkter, altså hvor mange dage før / efter den angivne dato , du kan acceptere at flyve. Dette er så at vi kan tilbyde dig den bedst mulige pris.

Har du allerede booket bolig hos os , skal du indtaste din booking id i infoboksen .

Vil du gerne reservere særlige siddepladser, så du angiver indstillinger i infoboksen .

 

Booking forspørgsel på flybilletter  (ikke bindende)

Error loading userControl '~/usercontrols/NorwegianFlightBooking.ascx'

 

Tillæg

Afbestillingsforsikring koster 100 pr. person,
Kufferter koster 100 pr. kuffert og kan være et maksimum på 20 kg
Reservation af pladser har en 100 :-/ flyvning / person

For at have en vedvarende afbestillingsforsikring for flyvninger selv efter betaling, så spørg på tidspunktet for booking anmodning af annulleringsbeskyttelse. Det koster kun 100 :-/ person og gælder for sygdom til dig selv eller nært familiemedlem. Kan findes detaljeret beskrivelse af de norske regler for dette her:

Norwegian afbestillingsbeskyttelse

Del denne side  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap