spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
"Dit bedste ophold og service i Nerja"
shadow
 

Sejlads

For dem, der ønsker at komme væk fra fastlandet for en dag eller længere! Tag en tur med vores partner "Optimist i London."

Velkommen ombord!


Yachten , " Optimist of London" er en amerikansk designet Morgan 45 ' . Bygget i 1992 og er forankret i den lille havneby Marina del Este, La Herradura i provinsen Granada, kun 20 minutters kørsel fra Nerja.

Vi tilbyder forskellige ture : alt fra en halv dag ( 3 timer) , heldags ( 6 timer) romantisk eftermiddag ved solnedgang (3 timer ) . Stephen som kaptajnen hedder og ejer af yachten , sejler også til forskellige destinationer for dem, der ønsker at blive lidt længere på havet , Marokko, Gibraltar , Mallorca og Portugal. ( Minimum 3 dage for disse ture )

De gør altid deres bedste for at gøre dit ophold nydeligt og så du føler dig hjemme. Inkluderet er en velkomst med champagne og en rigtig dejlig gorumetbuffét senere på turen. Forfriskninger som vin, øl, vand, læskedrikke er inkluderet med turen , og de ​​vil serveres med jævne mellemrum. Med andre ord , man ikke gå tørstig herfra. Stephen har altid medbragt sin lille motorbåd og dem, der ønsker at prøve en tur, kan få lov til dettet . Ellers er det bare , at nyde udsigten over havet og bjergene. Når vi stopper ved et vandfald i Marro, tager vi en afslappende dukkert .

Den mere interesseret kan få lov til at sejle yachten og hjælpe og få en gennemgang i bådens andre funktioner. Ellers er det bare afslapning på øverste hylde med dejlig musik i baggrunden . Der er også en chance for at se og svømme med delfiner, det er dog ikke noget vi kan garantere .

Denne tur er for børn og voksne i alle aldre! Vi er fuldt forsikret , og kan tage op til 10 passagerer.

Vi laver også festarrangementer , fødselsdage og polterabend .

 

Priser:

En halv dag 12:00 - 15:00, fra 45€ pr person

En halv dag 16:00 - 19:00, fra 45€ pr person

Hel dag 12:00 - 18:00, fra 70€ pr person

Solnedgangssejlads 19:30 - 22:30, fra 45€ pr person

3-dages-sejlads 600€ pr dag (max 4 personer)

OBS! Glem ikke kameraet! 

Billed galleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap