spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
"Dit bedste ophold og service i Nerja"
shadow
 

Pakker Nybegyndere

1 uges tur for nybegyndere

 

Skema

Mandag - Samling ved stalden kl. 09:45. Her vil du få info om hestene, og efter en 1-times lektion lærer vi, at kontrollere dem, i stand til at gå, dreej, og vigtigst af alt, at være i stand til at stoppe hesten.

Tirsdag - Samling ved stalden kl. 09:45. En times lektion vil blive givet, og der vil praktiseres, hvad vi lærte i går, og derefter rykker vi op til næste niveau - at lære hvordan vi sidder i sadlen, når hesten traver og øger tempo.

Onsdag - Hvile

Torsdag - Samling ved stalden kl. 09:45. Gennemgang af alt det vi har lært hidtil, og vi vil nu tilføje lidt og rykke os til næste trin - Galop. Vi vil spise frokost sammen, og for dem, der ønsker at spise derhjemme gør bare det, eller hvis du medbringer nogle fødevarer, så vi kan vi lave en picnic sammen. For dem af jer, der spiser andre steder skal være tilbage kl. 14:45. Vi tager derefter en lille tur ud af gården og oplever den smukke natur og fortsætter med at praktisere alle vores færdigheder, vi lærte i løbet af disse dage.

Fredag - Samling ved stalden kl. 09:45. Hver gæst skal nu være en mere sikker rytter. Vi kommer denne dag til at ride på opdagelse i det smukke landskab i Nerja og Torrox, dette er en 2 timers rundvisning. Vi er tilbage i stalden kl 12:00. Her har vi en lille lukningsceremoni.

 

Pris: 260€ (minimum 2 personer, maximum 6 personer)

Billed galleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap