spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
"Dit bedste ophold og service i Nerja"
shadow
 

San Miguel

San Miguel Nerja. Topmoderne lejligheder centralt på den lille sidegade. Garage, wifi, SVT, stor tagtaresse med pool

Vi er stolte af at kunne præsentere vores lejligheder San Miguel. Et uafhængig hus med 11 pæne lejligheder, nybygget, nær os og med alt, hvad man kan ønske sig. Huset er centralt beliggende i byen, men på en rolig sidegade og en blok fra restauranten, international supermarked, bageri og fitness, og med kun 10 minutters gang ned til Burriana stranden eller ned til centrum.

Se på kortet, hvor disse og vores andre lejligheder er beliggende

Alle lejligheder er indrettet med nye spanske kvalitetsmøbler og store fladskærms-tv med digitalkanaler og SVT World. Der er et moderne og stilfuldt køkken med køleskab, fryser, mikroovn, opvaskemaskine og vaskemaskine. Der er gratis trådløst internet i alle lejligheder. Der er parkeringspladser til leje i kælderen og elevator gennem alle etager fra garagen op til den store fantastiske tagterrasse med swimmingpool. Her kan du solbade og svømme eller samle familien, vennerne eller kollegaerne til at nyde udsigten eller drikke et glas vin. Indkvartering for både private og fællesskab og med usædvanlig høj standard.

Takterrassen

Stor och trevlig terrass på taket av lägenhetshotellet


Lejlighederne ligger kun fem minutters gang fra San Miguel, så dem, der bor her hører stadig til "os", som ønsket, og kan meget vel hjælpe, spise morgenmad, surfe på internettet eller foretage gratis opkald til Sverige ligesom vores andre gæster på hotellet.

Poolen

Fräsch pool för alla som bor på hotellet


Udlevering af nøgler og betaling sker ved Hotel San Miguel 
Receptionen er normalt åben 10-14 og 17-20.

Hvis du ankommer uden for disse timer, så vær bussiga og lad os vide på forhånd, så vi kan give dig den bedste service. Mail: info@hostalsanmiguel.com eller telefon +34952521886
Hvis du bestiller overførsler gennem os, så har driver Paul dine nøgler med til dig og tager dig direkte til lejligheden. Anden info: Shuttle service fra lufthavnen

Lejlighederne findes i tre størrelser. Der er seks A-lejligheder på lidt over 30 m2 med et soveværelse og lille dobbelt-sovesofa i stuen, to B-lejligheder på over 40m2 med to soveværelser og lille sovesofa i stuen og tre store C-lejligheder på over 60m2 med to soveværelser (for det meste betydeligt stor stue med en sofa, der bliver en sovesofa og stort "master bedroom")

Book ferielejligheder online på vores sædvanlige booking side, og vælg lejlighed A, B eller C

Andre små film fra vores lejligheder

 

Se hvad der er ledig

Indcheckning:
Udflyning:

Faciliteter /service

icon Pool
icon Solterrasse
icon Wifi
icon SVT World
icon Aircon
icon Elevator
icon Garage
icon Centralt

Billed galleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap