spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
"Dit bedste ophold og service i Nerja"
shadow

Hotel lejligheden

Velkommen til lejligheden på Hostal San Miguel


  Her kombinerer du det bedste fra flere verdener. Dels så du får en lejlighed med kombineret køkken og stue, soveværelse (dobbeltseng) og badeværelse. Lejligheden er udstyret med to kogeplader, køleskab, vask, mikroovn og vaskemaskine. Derudover har du en fantastisk terrasse på 40 kvadrat  meter med liggestole og opholdsområde under baldakinen. Lejligheden er udlejet på ugebasis/dagbasis (valgfrit dage, men mindre end 7). Prisen er mellem 55 til 75 / nat (kun ca. 10 Euro dyrere / nat end en tredobbelt værelse), og så har du to værelser, køkken og en stor terrasse. Det er rigtig, vi kan opredde en ekstra seng om aftenen, og så kan du være fire personer til uovertrufne økonomi, men vi anbefaler op til tre personer.

  Lejligheden giver dig mulighed for at være helt privat, self-catering, mens du har adgang til tjenesten og hotellets bar og pool. I modsætning til almindelige lejligheder, så du får denne med rengøring og lagen er udskiftes hver uge. Der er, selvfølgelig, AC / varme i lejligheden, som du virkelig bør tjekke ud er før du bestiller overalt. Derudover ligger hotellet midt i byen med alle udvalg af restauranter og i modsætning til de fleste lejligheder som er beliggende i udkanten af ​​byen. På trods af sin centrale beliggenhed  ligger  den mod en lille rolig sidegade.

  Som vores gæst, har du SVT Europa, gratis internet kiosk, gratis telefon til fastnet i Sverige, gratis trådløst bredbånd og mulighed for at spise morgenmad på hotellet.

Se billeder af lejligheden her

Sen en lille film om lejligheden her

 

Det finns också möjlighet att hyra lägenheten till ett reducerat pris under vintermånaderna.

Passar just den här lägenheten er inte så har vi ett helt hus med 11 sprillans nybyggda lägenheter bara fem minuters promenad från hotellet. Garage, hiss och stor takterrass med pool kombinerat med moderna lägenheter med kyl, frys, micro, tvättmaskin, diskmaskin och beläget på lugn sidogata centralt i Nerja innebär att ni inte hittar något motsvarande i Nerja.
Läs mer om de lägenheterna.

Välkomna med förfrågningar eller boka online.

Del denne side  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap