spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
"Dit bedste ophold og service i Nerja"
shadow

Politik

BOOKING

Den nemmeste og sikreste måde er at lave en booking via vores sikre online reservationsblanket. Når du har besluttet, hvad du ønsker at reservere, så bliver du overflyttet til en krypteret forbindelse til vores bank, hvor du indtaster dit kortnummer og via sikkerheden af dit kort, og hvor du så overfører en betaling af reservationsgebyr på 25% af det samlede beløb. Når betalingen er godkendt, så bliver du sendt over til en bekræftelses-side på vores hjemmeside, hvor din booking er beskrevet. Dette er den sikreste måde til rådighed i dag, så hverken vi eller nogen andre tager nogle af dine kortoplysninger.

Hvis du stadig skulle have mistillid til online betalinger, så kan du booke værelser og lejligheder via e -mail: magnus@bokanerja.se med dine ønsker eller ringe til hotellet på 08-559 26 178 (IP-telefon).

Reservationsgebyr og efterfølgende fuld betaling refunderet i dette tilfælde, skal du enten sende dit kreditkortnummer til os i receptionen eller ved indbetaling på vores bankkonto for Nerja Eventyr via den spanske bank Unicaja :
Unicaja Internacional Plaza de la Ermita 18 29780 Nerja
IBAN ES76 2103 1101 9300 3000 7961 ;
BIC UCJAES2M

Hvis du vælger at betale via en banktransaktion, vil din
booking være gyldig i syv dage. I løbet af denne tid, skal afgiften være blevet indbetalt til banken. Dette gøres ikke ved at slette reservationen. Venligst vedlæg reservationsnummeret, som du modtog sammen med reservationsbekræftelsen. 

Dette gælder kun for reservationer foretaget mere end én måned i forvejen, ellers skal bookingen laves online med kreditkort eller telefonisk.

Reservationsgebyret refunderes ikke, hvis reservationen er annulleret, medmindre en lægeerklæring kan præsenteres senest en uge før ankomst, som gør at du ikke kan rejse. 

De resterende omkostninger vil blive betalt inden ankomst og kan betales
enten ved bankoverførsel eller med kreditkort (Visa eller MasterCard) på samme måde som reservationsgebyr.

Ellers henviser vi til de normale hotelregler for overnatning på Hotel Plaza Cavana. 

Del denne side  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap