spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
"Dit bedste ophold og service i Nerja"
shadow
 

Hotel Plaza Cavana

Vi kan nu tilbyde Nerja "City Hotel", Hotel Plaza Cavana, i vores udvalg og online booking. Vi synes, det er meget rart og supplerer vores valg for dem der ønsker at bo i et luksuriøst hotel. Hotellet er udstyret med wifi og SVT verden som på vores andre hjemmesider.

Hotellet ligger lige i centrum af byen Plaza Cavana ved siden af ​​Balcony of Europa, som er mere central, men er ikke i Nerja. Kantiner og restauranter er lige udenfor døren og der er kun 2 minutters gang ned til den nærmeste strand (Playa Salón).

Hotellet er meget rart og stilfuldt, se billederne i galleriet.

Der er elevatorer, bar, restaurant, garage, stor pool og liggestole med udsigt over havet - samt en bar på taget. Der er alt det, som du normalt kan forvente på et hotel. Hvis du bor her om vinteren, er det også rart, da der blandt andet er en indendørs pool, som også har fitnessmaskiner, jacuzzi og sauna-tillæg.

Vores pris inkluderer også morgenmad!

Hotellet ligger kun et minuts gang fra c/Granada til vores kontor BokaNerja, hvor du kan bestille transport, ture og få alle de tjenester, du har brug for. Vores gæster på Plaza Cavana har også gratis brug af vores gæste computer og fri telefon til Sverige.

 

Se hvad der er ledig

Indcheckning:
Udflyning:

Faciliteter /service

icon Pool
icon Solterrasse
icon Bar
icon Frokost
icon Aircon
icon Gym
icon Gæste computer
icon Konference
icon Elevator
icon Garage
icon Centralt
icon Tæt på strand

Billed galleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap