spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
"Dit bedste ophold og service i Nerja"
shadow

Clinicas Rincon

Samarbejde med det medicinske center Clinicas Rincon i Nerja

Clinicas Rincon er en klinik i Nerja, som har imponeret os enormt og vores gæster. De har en meget professionel organisation, hvilket betyder, at de er effektive og grundige. Ligesom os har de arbejdet for at være små enheder, der kan give en personlig service. Mens de har flere enheder og hospitaler, hvilket betyder, at de har store ressourcer og om nødvendigt en bred vifte af specialister til rådighed.

I Nerja,  har de et lille privat hospital, der ligger lige ved siden af receptionen. Her får patienter en meget fornem service og mange føler sig behandlet som prinser eller prinsesser. Mad fra nærliggende restauranter både under indlæggelse og ægtefællen har også mulighed for at overnatte i god komfort under indlæggelsen.

 

Vi har udviklet et partnerskab, som vi er ivrige efter at give vores gæster med sikkerhed for at vide, at de har første klasse lægehjælp blot minutters gang fra vores lejligheder og hoteller. Vores gæster har derfor altid en engelsk kontaktperson, der vil møde op og sørgd for, at de får øjeblikkelig hjælp og bliver passet på den bedste måde. Sikkerhed og service.

Det er så ekstremt vigtigt, når man tager til udlandet og kan have tillid til lægehjælp, hvis der skulle ske noget, og vi kan helt sikkert love, at det vil du få her. Inden for få minutter du sidder foran en læge og de har taget alle de prøver. Erfarne læger laver analyser og har du brug for at forblive som de har en mindre hospitalsafdeling siden af, hvor du får den kongelige tjeneste.  

Så er du på en tur, så sørg for at have din forsikring aktiveret eller at du har en separat rejseforsikring og kom ned til os i Nerja.


Det slår den svenske sundhedsvæsen syv dage om ugen.

Ønsker du at få en hurtig og professionel behandling til hurtigt at blive rask igen, så får du meget god hjælp til at bilve det på Clinicas Rincon!

 

Hurtigt og professionelt, store ressourcer, personlig opmærksomhed.

Sideløbende er der kommet en mere grundig beskrivelse af deres specialiteter og nogle anmeldelser fra vores gæster, der har været hos dem.

Del denne side  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap