spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
"Dit bedste ophold og service i Nerja"
shadow

Om os

Præsentation

Vores firma Nerja Adventures og BokaNerja. 

Nerja Adventures er en svensk virksomhed, der siden 2004 har været aktiv i Nerja med hoteller, lejligheder og service. Vi henvender os både til privatpersoner og større grupper. 

Vi byder dig velkommen ned til den andalusiske perle Nerja, hvor vi har vores base. Nerja ligger ved kysten ca. 50 km. øst for Malaga. I denne idyl  med Europas bedste klima, driver vi vores hoteller og lejligheder, San Miguel, og her henvender vi os til det svenske og skandinaviske marked.

Vi har nu suppleret os med virksomheden BokaNerja som er et fuldt registreret rejsebureau og booking center. Brug det, vi ønsker at hjælpe dig til det perfekte ophold, oplevelse og eventyr. Som vært, vil vi sørge for at skræddersy dit ophold. Vi kan tage os af de forbehold af flyvninger, overførsler, reservationer, osv. og organisere dit ophold med udflugter, fritidsaktiviteter, kulturelle begivenheder, arbejde, fritid eller eventyr.

For pensionister og andre, der ønsker at bo i længere tid, og føle sig trygge, så stræber vi efter at være et lille familie-venlig bolig, hvor du kan modtage omsorg og kammeratskab. Samtidig ønsker vi at tilbyde service, der gør du føler dig hjemme. Alle gæster har derfor fri linje til 40 lande, gratis trådløst bredbånd og SVT.

Vi samarbejder med det lokale sprogcenter, og har selv som lærer og sprogrejseleder for STS (Student Travel Schools) mange års erfaring i undervisning og rejsearrangementer og dermed ansvar for unge på kursus i andre lande, og det gør at vi tilbyder skoleudflugter og sprogkurser.

 

For virksomheder eller organisationer, der ønsker at have en konference, kursus eller planlægningsmøde under perfekte forhold, har vi en komplet tilbudspakke.

Vores mission med grupper er som følger:
Nerja Adventures vil hovedsageligt sigte efter det svenske marked med aktiviteter, hoteller og lejligheder i San Miguel og den svenske tjeneste kan være den perfekte løsning for udenlandske privatpersoner, små grupper, kurser og konferencer. San Miguel vil tilbyde koncernen godt placeret til at arbejde, motion og afslapning med adgang til et privat hotel i klasseværelset, pool, bar og god service. BokaNerja fokusere operationelt på at yde aktiv sysler og berigende udflugter. Dette er for at gøre det muligt for grupper at tilføre erfaringer, spænding, samvær og dynamisk udvikling. Gennem virksomhedernes investeringer i den solrige Nerja, med sin egen bolig, og med vores service organisation, vil vi være en komplet og attraktiv arrangør (DMC).

Del denne side  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap