spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
"Dit bedste ophold og service i Nerja"
shadow

Alhambra

Med de nye motorveje op til Granada , så er det ikke mere en spektakulær destination.Det ligger kun ca 1 times kørsel væk. Her boede den mauriske sultan , der regerede high -arabiske imperium i Spanien. I den sidste del af den arabiske regel , hvor Granada var hovedstad og derefter byggede man Alhambra. I enhver videnskab , de var klart overlegne , og det er en del af denne Palace Fra 1100-1300 numre. Det er ikke kun paladser og forsvar´s tårne ​​, men også hjem og større haver . Alt på en klippe , der har udsigt ud over Granada. Det er let at føle historien storhed her. Bare at forestille sig sådan en ting, som at have springvand og rindende vand overalt i 1300-tallet .

Vi arrangerer kørsel og entrebilletter til Alhambra og bogen hvor en fantastiske kvinde som er spansk guide,og som også taler svensk. Hun voksede op i Alhambra og ved alt.

 
Det er vores opfattelse, at Granada er meget hyggeligereog nemmere at gå til, end som at tage ind til Malaga , som er mere en almindelig by. der er for meget at tage sig til både i Granada og Alhambra på samme dag , så vi har to forskellige ture.

Lær om vores ture til Alhambra


Vores mest populære udflugt.Lær om vores udflugter til Granada for at besøge Hammam

Del denne side  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap