spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
"Dit bedste ophold og service i Nerja"
shadow

Nerja

Nerja er den absolutte perle langs den spanske kyst. I tillæg til denne del af Costa del Sol , er mikro- klimatisk begunstigede og statistisk blandt Europas bedste klima , er der en række faktorer, der placerer Nerja i staten. Det er en utrolig smuk natur med dramatiske bjerge , hvis foden skære helt ned til vandet. Det betyder, at der er miles af sandstrande upersonlige men en række bugter med beskyttede sandstrande mellem 150 - 700m .

Måske er det også grunden til Nerja ikke ligner alt for mange udnyttede resorts med en bred vifte af høje hoteller og natklubber langs stranden. I Nerja regel hvidkalkede vægge , palmer, blomster grupper og smedejern . Nerja er således stadig en ægte lille og smukke andalusiske by , og befolkningen er ikke reduceret til isbarer , men lever et virkelige liv, nogle traditionelt som fiskere på stranden, de små sortklædte damer og frugt kolportage men lige der moderne unge og professionelle. Konsekvent, så opfattede befolkningen i Nerja som meget venlige og imødekommende. Det har ikke været i sådan en fart , men altid har tid til en chat. Udlændinge mærke det først på køretøjerne til at stoppe , så snart du nærmer dig en fodgængerovergang , eller når nogen har brug for at læsse sin bil og fem andre biler pænt venter bag uden at få irriteret. Dytter en bil, så det er i stedet som regel fordi chaufføren hepper på en ven.

Læs artiklen om Nerja

Nerja er derfor ude af den uspolerede og smukke lille andalusiske by ved havet. Dette er i forhold til mange gange slidte eller overudnyttede byer langs Costa del Sol. Alle ønsker en del af den begunstigede klima og suset har nogle steder bliver for meget af en god ting . Når rejsemagasin Vagabond gjorde en historie om byer langs Costa del Sol , var det kun NERJA modtager 5 stjerner . Læs artiklen i Vagabond


Det har natiurligtvis bygget nogle nye her, men alt er gjort i traditionel stil med lave huse , og byen er meget frisk og smuk. Det store antal sanitet arbejdstagere er let genkendelige med deres appelsin klæder , og byen er rent og ryddeligt. Så der er ingen mammut hoteller, men et tilstrækkeligt antal lille til at rumme en turist kommer fra hele verden. Det betyder, at en international atmosfære med gode restauranter, udendørs cafeer og pubber , hvilket også gør det meget nemt at være.

Et velkendt vartegn og centrum af byen er " . Balkon af Europa , en middelalderlig forsvars system , og udløbere til havet, For dem som erinteresseret i historien af Nerja,  har der været forkellige bosiddende,som har sat  deres præg på byen.


Nerja Drypstenhuler

I Nerja er også Europas største grotte system , en magisk oplevelse med store huler og herunder verdens største drypsten. I alt er der  omkring 700 , men der findes stadig mere. Der er 20 grader i hulerne hele året går rundt, Selv hvis du tror du har set enorme huler , bliver du imponeret her i Nerja Drypstenshuler.

Nerja , det bedste af verdener er vores motto
Nerja, Nerja,Nerja, Nerja

Del denne side  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap