spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
"Dit bedste ophold og service i Nerja"
shadow

Book

Velkommen til BookNerja.dk online Booking side.

3dsecure _logo

Alle vores bookinger for indkvarteringer, ture og aktiviteter er fuldt ud sikre krypterede forbindelser til Bankia, en af ​​Spaniens største banker .

Så dette er den sikreste måde at booke på, så du skal ikke oplyse dit kreditkortnummer til nogen , og du booker din reservation med dit kreditkort med det optimale sikkerhed.

Før du starter med at chek da dit kreditkort om den er åben for internetbetalinger samt udland . Det er en indstilling , du normalt gør i din netbank . Hvis kortet ikke er åben , så får du afvist transaktionen af din bank .

Så snart du vælger, at du ønsker at bestille noget, så reserverer systemmet din reservation , før du er blevet omdirigeret til banken. Dette er for, at ingen andre i løbet af reservationen skal være i stand til at komme foran dig. Når du er blevet omdirigeret til banken, så du har omkring 20 minutter til at fuldføre bestillingen før du bliver afbrudt fra banken. husk også aldrig at bruge tilbage-knappen når du er kommet til banken. Resultatet vil være, at din reservation er annulleret af banken, og du bliver nødt til at starte fra bunden igen. Det tager lidt tid igen, før systemet lader dig komme online og gøre resevationen tilgængelig igen.

Vi håber, at disse enkle tips vil hjælpe dig til at foretage bookingerne uden problemer, ellers kontakt da vores kontor.

Velkommen !

Thomas Vester Madsbjerg

Booking og Salgs ansvarlig

BookNerja.dk

Del denne side  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap